top of page

Sekretesspolicy

Vi samlar in data med målet att förbättra er användarupplevelse. 

Vilken information samlar vi in? 

​Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​den IP-adress (Internet Protocol) som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och inköpshistorik. Vi kan använda mjukvaruverktyg för att mäta och samla in sessioninformation, inklusive svarstid på sidan, längden på besök på vissa sidor, information om sidinteraktion och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personlig information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

Hur samlar vi in information? 

När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information som du ger oss, t.ex. ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.

Varför samlar vi in sådan personlig information?

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:
Att tillhandahålla och driva tjänsterna;
Att ge våra användare löpande kundhjälp och teknisk support;
För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga servicrelaterade meddelanden och kampanjmeddelanden;
För att skapa aggregerade statistiska uppgifter och annan aggregerad och / eller utdragen icke-personlig information, som vi eller våra affärspartner kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;
För att följa gällande lagar och förordningar.

Hur lagrar vi, använder, delar och avslöjar våra besökares personliga information?

Vårt företag är värd på Wix.com-plattformen. Wix.com ger oss onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Alla direktbetalningsportar som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, som är en gemensam insats för varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation från vår butik och dess tjänsteleverantörer.

Hur lagrar vi, använder, delar och avslöjar våra besökares personliga information?

Vårt företag är värd på Wix.com-plattformen. Wix.com ger oss onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Hur kommunicerar vi med besökarna? 

Vi kan kontakta dig för att meddela dig om ditt konto, för att felsöka problem med ditt konto, för att lösa en tvist, för att samla in avgifter eller pengar som är skyldiga, för att undersöka dina åsikter genom undersökningar eller frågeformulär, för att skicka uppdateringar om vårt företag eller på annat sätt nödvändigt att kontakta dig för att verkställa vårt användaravtal, tillämpliga nationella lagar och alla avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

Hur använder vi kakor och andra spårningsverktyg? 

Vi använder tredjepartsprogram som google analytics, google tag manager och google ads och låter dessa tillämpa kakor som samlar in personlig data för att vi ska kunna skapa en bättre användarupplevelse. 

Hur kan du dra tillbaka ditt samtycke?

Om du inte vill att vi ska behandla dina data längre, kontakta oss på spindelsanering@gmail.com

Sekretesspolicyuppdateringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så granska den ofta. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter att de publicerats på webbplatsen. Om vi ​​gör väsentliga ändringar av denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om någon, vi använder och / eller avslöjar den.

Frågor och din kontaktinformation

Om du vill: få åtkomst, korrigera, ändra eller ta bort all personlig information som vi har om dig, uppmanas du att kontakta oss på spindelsanering@gmail.com

bottom of page