top of page

Spindelsanering i

Nättraby

Är ni trötta på att ha spindlar som smutsar ner? Vi erbjuder er en effektiv behandling så ni blir av med spindlarna utomhus på er fasad.  Kontakta oss idag!

Vi behandlar er fastighet med ett mycket effektivt medel som löser problemet med nedsmutsande spindlar. Medlet sprutas på huset i områden där spindlarna befinner sig, och inom några dagar kommer de att vara borta.

Omgivningen påverkar i vilken utsträckning spindlarna blir ett problem för fastigheten. Många av våra kunder genomför spindelsanering vartannat till varje år. Våra kunder upplever oftast att spindlarna smutsar ner fastigheten med sina nät och avföring. Andra anser att spindlarna är otäcka, och vissa av våra kunder lider till och med av spindelfobi.

Vårt medel är helt ofarligt för människor och djur. Det angriper endast mindre ryggradslösa insekter.

För att uppnå bästa effekt av behandlingen kommer medlet oundvikligen att hamna på fönstren. Vi rekommenderar att de inte putsas på en vecka för att medlet ska hinna fästa ordentligt runt omkring fönsterna.

Det är viktigt att inte avlägsna medlet där det har sprutats, till exempel på fönsterkarmar och fönsterbleck. Om du vill rengöra dessa områden, vänta gärna en vecka och använd sedan vatten och en trasa eller ett mycket milt rengöringsmedel. Det är bäst att rengöra fönsterbleck och liknande innan vi utför spindelsaneringen.

Vårt medel skadar inte behandlade ytor, det lämnar inga synliga fläckar och har ingen lukt. De behandlade områdena kan användas direkt efter utfört arbete.

Vid spindelsanering sprutar vi på områden där spindlarna hämtar sin föda, såsom platser där knott och mindre insekter trivs, särskilt i områden upplysta av lampor, vid fönster och vid utstående objekt där de kan spinna sina nät.

Vi behandlar också områden där spindlarna har sina gömställen, såsom överallt där det finns öppningar på fastigheten. Till exempel runt ett fönster, där vi sprutar runt fönsterkarmen och fönsteröppningen. Vi behandlar även taknocken, skarven mellan tak och vindskiva, hängrännor, stuprör, grunden och lampor i anslutning till fastigheten, med mera.

Om ni är intresserade av spindelsanering, klicka på länken för att komma till vårt kontaktformulär. Där kan ni boka ert intresse, och vi kommer att kontakta er när vi har en tur till ert område. Om ni känner andra i området, var vänliga och informera dem så att de också kan dra nytta av våra tjänster.

Vi erbjuder även fönsterputsning i Karlskrona och Ronneby ungefär en vecka efter vår spindelsanering. Om detta intresserar er, skriv det i kommentarsfältet eller klicka på länken till vår Facebooksida, där vår fönsterputsare kommer att kontakta er för att bestämma dag och tid.

Vad våra kunder säger om oss

Gösta Persson

"Väldigt nöjd kund! Trevlig personal med bra service och resultatet blev förvånansvärt bra. Saneringen gjordes för två veckor sedan och jag har sen dess inte sett några spindlar"

Vi är mycket positiva till detta företag.
Snabba, trevliga och ödmjuka inför arbetets utförande.
Spindlarna är borta, och vi kommer att anlita företaget nästa höst för vidare bekämtning av spindlarna.

bottom of page