top of page

Gösta Persson

"Väldigt nöjd kund! Trevlig personal med bra service och resultatet blev förvånansvärt bra. Saneringen gjordes för två veckor sedan och jag har sen dess inte sett några spindlar"

Vi är mycket positiva till detta företag.
Snabba, trevliga och ödmjuka inför arbetets utförande.
Spindlarna är borta, och vi kommer att anlita företaget nästa höst för vidare bekämtning av spindlarna.

Välutbildad personal:

Vi har kvalificerad och välutbildad personal som levererar högkvalitativa tjänster, inklusive fönsterputs. Vi värnar om trygghet och har kollektivavtal för att säkerställa en rättvis och positiv arbetsmiljö på alla nivåer. Våra medarbetare, som trivs på jobbet, utför sina uppgifter exemplariskt, vilket resulterar i utmärkta resultat och nöjda kunder.

Försäkringsskydd:

För din säkerhet och trygghet omfattar våra försäkringar eventuella skador som kan uppstå under fönsterputsningen. Våra medarbetare är även korrekt försäkrade under arbetet hos dig och vid utförande av fönsterputs.

Städmaterial ingår:

Vi tar vårt miljöansvar på stort allvar. Därför ingår våra städmaterial, som är märkta med Svanen, vid fönsterputsningen och all annan städning. Vid eventuella frågor om vår miljöinsats är vi mer än villiga att besvara dem.

Kvalitetsgaranti:

Vi strävar efter att du ska vara helt tillfredsställd med resultatet av vår fönsterputsning och erbjuder därför en kvalitetsgaranti. Oavsett om du är företagskund eller privatperson kan du vara trygg med att om det finns något du inte är nöjd med, kommer vi att åtgärda det snabbt. Nöjda kunder är vår främsta prioritet!

Varför välja oss?

  • Det beror på flera faktorer, inklusive plats och omgivning. Många rekommenderar en gång per kvartal eller två gånger per år för att bibehålla renheten.

  • Vi har omfattande försäkringsskydd som täcker eventuella skador som kan uppstå under vår tjänst.

  • Tiden varierar beroende på antalet fönster och deras storlek, men i genomsnitt tar det några timmar.

  • Vi har omfattande försäkringsskydd som täcker eventuella skador som kan uppstå under vår tjänst.

  • Det är bra att flytta undan möbler nära fönstren och ta bort eventuella hinder för att underlätta för vårt team.

  • Vi har omfattande försäkringsskydd som täcker eventuella skador som kan uppstå under vår tjänst.

Fönsterputs

Efter spindelsaneringen är det smart att låta våra erfarna fönsterputsare ta hand om dina fönster. Med skrapan i högsta hugg avlägsnar de effektivt stänk och smutsränder för att lämna dina fönster i kristallklart skick.

Tips & råd

Här kan du ta del av våra tips och råd för att skapa hemglädje, inklusive hur du blir av med spindlar, städtips med mera.

Följ oss på sociala medier

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page