top of page

1. Kontakta oss

Vänligen skicka in era kontaktuppgifter och tillhörande information via vårt formulär, mejla oss eller ring för en diskussion om ert objekt.

2. Få offert

Ni erhåller en offert som ni kan överväga, förslag på datum, och tillsammans med er diskuterar vi hur vi bäst genomför arbetet.

3. Vi spindelsanerar

Våra skickliga spindelsanerare kommer och behandlar er fastighet till stor belåtenhet för er, era anställda och era kunder.

För er med företag är det avgörande att era anställda arbetar i en trivsam miljö och att era kunder får ett positivt intryck av er verksamhet. Våra kunder inkluderar industrier, kontor, hotell, restauranger, campingplatser och föreningar.

 

Kontakta oss så tar vi fram en offert för att utföra spindelsanering på er fastighet.

Spindelsanering för företag

  • Beroende på vilken årstid förfrågan kommer kan vi anpassa våra offerter. Våra offerter har en lång beslutstid eftersom vi förstår att det kan vara en process att få igenom beslut i organisationer.

  • Vi utför spindelsanering med ett medel som inte utgör någon fara varken för människor eller husdjur. Efter besprutningen av spindlar kan utrymmena användas direkt. Medlet angriper endast spindlar och mindre ryggradslösa insekter.

  • Vi är lokaliserade i södra Sverige och i Stockholm. Vänligen skicka in era kontaktuppgifter via vårt formulär till det kontor som är närmast er. Vi kommer att ta kontakt med er och efter att ha fått nödvändig information kommer vi att ställa några ytterligare frågor. Därefter tar vi fram en skräddarsydd offert för er. Vid beställning önskar vi att ni tillhandahåller organisationsnummer.

    Efter att ni har skickat in era kontaktuppgifter kommer alla automatiskt få en riktprislista och information inför besöket. Denna information är särskilt anpassad för husägare.

  • Vi skickar en faktura till er efter utförd spindelsanering med 30 dagars betalning. 

Referensarbeten

Näsby Slott

Efter klagomål på spindlar från gäster genomförde vi spindelbekämpning på Näsby Slott med hjälp av en kranbil.

Brinova Arena

En idrottsanläggning som ganska snart efter invigningen täcktes av spindelnät och smuts från spindlar.

Resinit AB

Företaget hade problem med ett stort antal spindlar som smutsade ner byggnaden och negativt påverkade trivseln.

Slite strandby

Spindelsanering av 77 stugor och centrumanläggning på Gotland där de nu har betydligt mindre spindlar.

Säröhus hotell, konferens och spa

"Det har blivit mycket bättre och vi slipper lägga massvis med timmar på att städa efter spindlar. Vår personal och våra gäster är mycket nöjda!"

Här presenteras ett urval av företagskunder där vi har utfört spindelsanering.

Spindelsanering av företag i karlskrona

Är ni trötta på spindlar som smutsar ner? Vi erbjuder en unik behandling för effektiv avlägsnande av spindlar utomhus på er fastighet.

Företag

Spindelsanering

Tips & råd

Här kan du ta del av våra tips och råd för att skapa hemglädje, inklusive hur du blir av med spindlar, städtips med mera.

Följ oss på sociala medier

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page