top of page

Integritetspolicy

Vi tar emot, samlar in och lagrar all information som du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in den internetprotokoll (IP)-adress som används för att ansluta din dator till internet; inloggning; e-postadress; lösenord; dator- och anslutningsinformation samt köphistorik. Vi kan använda programverktyg för att mäta och samla in sessioninformation, inklusive sidresponstider, längd av besök på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar även in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.

När du genomför en transaktion på vår webbplats samlar vi som en del av processen in personlig information som du ger oss, såsom ditt namn, adress och e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas för de specifika syften som anges ovan.

Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:

  • Att tillhandahålla och driva tjänsterna;

  • Att erbjuda våra användare kontinuerlig kundsupport och teknisk support;

  • Att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personliga serviceaviseringar och kampanjmeddelanden;

  • Att skapa aggregerad statistisk data och annan aggregerad och/eller infererad icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;

  • Att följa alla tillämpliga lagar och regler.

Vår webbplats är hostad på plattformen Wix.com. Wix.com tillhandahåller oss den onlineplattform som gör det möjligt för oss att sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras genom Wix.com's dataförvaring, databaser och de allmänna applikationerna från Wix.com. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.

Alla direkta betalningsgatewayar som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer standarderna som fastställts av PCI-DSS enligt förvaltning av PCI Security Standards Council, vilket är ett samarbete mellan varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-kraven hjälper till att säkerställa en trygg hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.

Vi kan kontakta dig för att meddela dig angående ditt konto, lösa problem med ditt konto, lösa tvister, samla in avgifter eller pengar som är skyldiga, genomföra enkäter eller frågeformulär för att inhämta dina åsikter, skicka uppdateringar om vårt företag eller på annat sätt kontakta dig för att upprätthålla vår användaröverenskommelse, tillämpliga nationella lagar och eventuella avtal vi kan ha med dig. För dessa ändamål kan vi kontakta dig via e-post, telefon, textmeddelanden och post.

Om du inte vill att vi ska behandla dina data längre, vänligen kontakta oss på syd@spindelsanering.com eller skicka post till:

FISKAREGATAN 2 

Ort

371 37 Karlskrona

Län

Blekinge län

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst, så vänligen granska den regelbundet. Ändringar och förtydliganden träder i kraft omedelbart efter deras publicering på webbplatsen. Om vi gör väsentliga ändringar i denna policy kommer vi att meddela dig här att den har uppdaterats, så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om några, vi använder och/eller delar den.

Om du vill: få tillgång till, korrigera, ändra eller ta bort någon personlig information vi har om dig, är du välkommen att kontakta oss på syd@spindelsanering.com eller skicka post till:

FISKAREGATAN 2 

Ort

371 37 Karlskrona

Län

Blekinge län

Tips & råd

Här kan du ta del av våra tips och råd för att skapa hemglädje, inklusive hur du blir av med spindlar, städtips med mera.

Följ oss på sociala medier

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page