top of page

Innan spindelsaneringen är det smart att först genomföra en effektiv fasadtvätt. Låt vårt erfarna team ge ditt hem en ren start för både spindelsanering

Fasadtvätt

Tilläggstjänst

Gösta Persson

"Väldigt nöjd kund! Trevlig personal med bra service och resultatet blev förvånansvärt bra. Saneringen gjordes för två veckor sedan och jag har sen dess inte sett några spindlar"

Vi är mycket positiva till detta företag.
Snabba, trevliga och ödmjuka inför arbetets utförande.
Spindlarna är borta, och vi kommer att anlita företaget nästa höst för vidare bekämtning av spindlarna.

Före spindelsanering kan en noggrann fasadtvätt av ert hus vara strategiskt smart. Efter vi har spindelsanerat måste ni nämligen vänta 2-3 månader innan ni kan tvätta fasaden för att inte påverka medlet. 

Vill ni inte tvätta huset själva så kan vi erbjuda er en komplett tjänst där vårt erfarna team rengör huset med en modern teknik som kallas ultrarent vatten. 

 

Fasadtvätt genom ultrarent vatten

Fasadtvätt genom ultrarent vatten är en modern och skonsam metod för att rengöra och återställa byggnaders fasader. Genom att använda avjoniserat vatten, som är helt fritt från mineraler och föroreningar, kan denna metod effektivt avlägsna smuts, alger och andra föroreningar utan att behöva använda starka kemikalier. Med hjälp av specialutrustning sprutas det ultrarenta vattnet på fasadytan och löser upp smutsen, vilket resulterar i en ren och fräsch yta utan att skada eller påverka materialet. Fasadtvätt med ultrarent vatten är inte bara effektivt, utan också miljövänligt och skonsamt mot både byggnaden och dess omgivning.

Varför fasadtvätt?

  • Ja, många professionella erbjuder kombinerade tjänster för att effektivisera underhållet. Det kan vara praktiskt och ekonomiskt fördelaktigt att genomföra flera underhållsåtgärder samtidigt.

  • Kostnaden kan påverkas av faktorer som husets storlek, fasadmaterial, graden av smuts och föroreningar, samt om det krävs extra behandlingar som mögelavlägsnande eller fläckborttagning.

  • Ja, ROT-avdraget kan tillämpas på kostnader för fasadtvätt under vissa förutsättningar. Det är viktigt att följa de specifika reglerna och kraven för ROT-avdraget för att säkerställa att du är berättigad till avdraget.

  • Fasadtvätt bidrar inte bara till att förbättra husets utseende utan förebygger också mögel, alger och andra föroreningar. Det kan även förlänga livslängden på fasadmaterial och förhindra dyrare reparationer i framtiden.

Kontakta oss

Maila eller använd vårt kontaktfomrulär för att kontakta oss om du är intresserad eller har några frågor.

Få prisförslag

Vi skickar ett anpassad prisförlsag baserad på bilder du skickar på ditt hus. Vi diskuterar priset, vilka ytor som ska tvättas och de rengöringsmetoder vi använder.

Vi fasadtvättar!

Godkänn prisförslaget, bekräfta bokningen och följ eventuella instruktioner för förberedelser, som att flytta möbler runt fasaden.

Tips & råd

Här kan du ta del av våra tips och råd för att skapa hemglädje, inklusive hur du blir av med spindlar, städtips med mera.

Följ oss på sociala medier

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page