top of page

Innan spindelsaneringen är det smart att först genomföra en effektiv fasadtvätt. Låt våra erfarna team ge ditt hem en ren start för både spindelsanering och klara fönster.

Fasadtvätt

Tilläggstjänst

Gösta Persson

"Väldigt nöjd kund! Trevlig personal med bra service och resultatet blev förvånansvärt bra. Saneringen gjordes för två veckor sedan och jag har sen dess inte sett några spindlar"

Vi är mycket positiva till detta företag.
Snabba, trevliga och ödmjuka inför arbetets utförande.
Spindlarna är borta, och vi kommer att anlita företaget nästa höst för vidare bekämtning av spindlarna.

Före spindelsanering kan en noggrann fasadtvätt vara en strategiskt klok åtgärd som bär med sig flera betydande fördelar. För det första utgör en ren fasad inte bara en estetisk uppfräschning utan också en optimal förberedelse för en effektiv spindelsanering. Genom att eliminera smuts, spindelväv och andra yttre påverkningar skapar du en miljö där saneringsåtgärderna kan vara mer effektiva och långvariga.

En annan betydelsefull fördel är den praktiska aspekten. Att överlåta både fasadtvätt och spindelsanering till professionella innebär inte bara att du sparar värdefull tid utan även att du undviker besväret med att själv utföra dessa uppgifter. Vårt erfarna team hanterar hela processen, vilket gör det bekvämt och bekymmersfritt för dig.

Utöver detta kommer ekonomiska fördelar i form av ROT-avdrag. Genom att kombinera både fasadtvätt och spindelsanering i samma tjänst kan du dra av kostnaderna, vilket ger dig en ekonomisk stimulans för att investera i ett komplett underhållspaket för ditt hem.

I sammanhanget innebär en noggrann fasadtvätt inte bara en grundlig förberedelse för spindelsanering, utan erbjuder också praktiska och ekonomiska fördelar som gör hela processen till en klok och givande investering för att bevara både skönhet och funktionalitet i ditt hem.

Varför fasadtvätt?

  • Ja, många professionella erbjuder kombinerade tjänster för att effektivisera underhållet. Det kan vara praktiskt och ekonomiskt fördelaktigt att genomföra flera underhållsåtgärder samtidigt.

  • Kostnaden kan påverkas av faktorer som husets storlek, fasadmaterial, graden av smuts och föroreningar, samt om det krävs extra behandlingar som mögelavlägsnande eller fläckborttagning.

  • Ja, ROT-avdraget kan tillämpas på kostnader för fasadtvätt under vissa förutsättningar. Det är viktigt att följa de specifika reglerna och kraven för ROT-avdraget för att säkerställa att du är berättigad till avdraget.

  • Fasadtvätt bidrar inte bara till att förbättra husets utseende utan förebygger också mögel, alger och andra föroreningar. Det kan även förlänga livslängden på fasadmaterial och förhindra dyrare reparationer i framtiden.

Kontakta oss

Ring, maila eller använd vår onlineförfrågan för att kontakta oss och ge information om fastighetstyp, yta och önskat datum för fasadtvätt.

Få offert

Vi skickar en anpassad offert baserad på din information. Vi diskuterar priset, vilka ytor som ska tvättas och de rengöringsmetoder vi använder.

Vi fasadtvättar!

Godkänn offerten, bekräfta bokningen och följ eventuella instruktioner för förberedelser, som att flytta möbler eller täcka känsliga områden. Ser fram emot att leverera en professionell fasadtvätt!

Tips & råd

Här kan du ta del av våra tips och råd för att skapa hemglädje, inklusive hur du blir av med spindlar, städtips med mera.

Följ oss på sociala medier

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page