top of page

Referensarbeten

Brf Kungshall i Karlskrona

Spindelsanering av två fastigheter med 16 lägenheter på Stumholmen i Karlskrona. En vecka efter saneringen utförde vi även fönsterputsning.

Brf Havsdoften i Höllviken

Spindelsanering av två fastigheter på fyra våningar med totalt 27 lägenheter. Saneringen utfördes med hjälp av kranbil.

Brf Ebbas Trädgårdar i Växjö

Spindelsanering av fyra fastigheter på tre våningar med totalt 26 lägenheter i Växjö.

Brf Nordstjärnan i Karlskrona

Spindelsanering av fastigheten med 9 våningar och 18 lägenheter
utfördes med hjälp av kranbil.

Här presenterar vi ett urval av kunder där vi har utfört spindelsanering och fönsterputs.

1. Kontakta oss

Skicka in era kontaktuppgifter och tillhörande information i vårt formulär, skicka ett mejl eller ring så kan vi diskutera ert objekt.

2. Få offert

Ni får en offert som ni kan ta ställning till, förslag på datum och tillsammans med er diskuterar hur vi bäst genomför arbetet.

3. Vi spindelsanerar

Våra skickliga spindelsanerare kommer och behandlar er fastighet till stor belåtenhet för boende.

Brf Flundran 3 i Karlskrona Brf Flygbåten i Karlskrona Brf Galären i Karlskrona Brf Kungshall i Karlskrona Brf Lilla Holm i Karlskrona Brf Nordstjärnan i Karlskrona Brf Pollux i Karlskrona Brf Tersmeden i Karlskrona Brf Varvskranen i Karlskrona Brf Väster Udd i Karlskrona Brf Lärkträdet i Karlskrona Brf Sölvesborgshus 4 i Sölvesborg Brf Artilleristen 4 i Hässleholm Brf Boken i Höllviken Brf Falsterbovägen 82 i Höllviken Brf Havsdoften i Höllviken Brf Myntet i Höllviken Brf Gessie Strandängar i Vellinge Brf Nostalgigården i Skanör Brf Ebbas Trädgårdar i Växjö BRF Elins Trädgårdar i Växjö Brf Grönskan i Växjö Brf Sjöglimten i Växjö Brf Solbacken i Växjö Brf Strandsnäckan i Växjö Brf Vallflickan i Växjö Brf Vingsnäckan i Växjö Brf Kavalleriet i Nässjö Brf Färjestadens Hamn 2 i Färjestaden

Genomförda bostadsrätter

Brf blir av med spindlarna

Spindelsanering

Brf

Är ni i er bostadsrättsförening trötta på att ha spindlar som smutsar ner hos er? Vi erbjuder en effektiv och unik behandling för att långsiktigt bli av med spindlarna på er fastighet utomhus, särskilt på fasaden. Kontakta oss så tar vi fram en offert för att utföra spindelsanering på er fastighet.

Tips & råd

Här kan du ta del av våra tips och råd för att skapa hemglädje, inklusive hur du blir av med spindlar, städtips med mera.

Följ oss på sociala medier

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page